OmplaceringIbland händer det att hundar inte passar in i flocken, då är det bäst att söka efter ett nytt hem <3. Inga hundar skall behöva känna sig rädda eller undanknuffade av de andra i flocken. Kanske handlar det om individer som vill ha extra mycket kärlek? Då trivs denna hund i en mindre flock där man kan få mer kärlek av matte och husse och inte behöver slåss med flera andra kamrater. Om ni är intresserade av en omplacering ta gärna kontakt om det finns någon tillgänglig. Finns ingen hund upplagd här finns inte heller någon tillgänglig för omplacering.


Med vänlig hälsning Sara Frölander, Million dollar babys

Babs söker hem, hon kommer att säljas med bibehållen avelsrätt. Se nedan för information! Babs är en väldigt aktiv bulldogg så hon söker inte ett hem för att ligga på soffan. Hon älskar att "flyga" fram i skogen och är en riktig atlet. Hon är en envis bulldogg men vi har tränat in sitt, ligg och tass men det är bara att fortsätta att nöta på. Jag ser gärna att ni har erfarenhet av rasen och att ni bor i hus med egen trädgård, närhet till skogen är såklart ett plus. Babs är van med barn men hon är bulldogg och inte speciellt medveten om det, vilket gör att små barn kan få sig en tackling här och där. Men hon är absolut inte elak. Eftersom att jag har förhoppningar om att föra Babs linjer framåt så är det viktigt att hon ställs ut, är ni utställningsintresserade är det ett plus, annars gör jag det. Vilket innebär antingen att ni bör i Örebro, Lindesberg, Västmanland med omnejd, alternativt att ni kan tänka er att mötas upp på halva vägen. Sedan eftersom att Babs ska komma hit för en kull valpar är vi mer än gärna hundvakt så Babs känner sig hemma här när det är dags.

Skriv en kort presentation så återkommer jag!

Mvh Sara och Babs, Million Dollar BabysKöpeavtal med bibehållen avelsrätt

Köpeavtal med bibehållen avelsrätt innebär att köparen betalar 50 % av hundens pris kontant och att resterande 50 % erläggs genom att uppfödaren behåller avelsrätten, det vill säga rätten till en valpkull (om minst en valp som uppnår fem veckors ålder) för en tik eller tre valpkullar (om minst en valp som uppnår fem veckors ålder per kull) för en hanhund.


Enligt köpeavtal med bibehållen avelsrätt gäller avelsrätten för såväl tik som hane till dess att hunden fyllt fem år. Har avelsrätten inte utnyttjats dessförinnan förfaller den utan rätt för överlåtaren att få någon ersättning.


Vid köp med bibehållen avelsrätt är det viktigt med ett gott samarbete och en bra relation mellan uppfödare och köpare. Det är därför angeläget att båda parter noga läst igenom avtalets villkor, såväl framsida som baksida, och att båda har en realistisk uppfattning om vilka förväntningar man kan ha på varandra.